Welkom,

Onze productkeuze en diensten aanbod is zeer veelzijdig. Of het nu gaat om zonwering, bedrijfsdeuren, overklimbeveiliging, hekwerken of het afsluiten van een parkeerterrein, Soeters Inter-Door heeft het..
Ook op het gebied van Recreatie-techniek kunnen wij u van dienst zijn. Denk hier aan o.a.: Informatieborden, vlaggenmasten, toegangscontrole,etc. te veel om allemaal te noemen. 
                                       

                                                  Nieuwe Webserver...

Op dit moment wordt onze website verhuist naar een andere webserver, hierdoor kunnen kleine storingen ontstaan op de site, niet alle verwijzingen en hyperlinks kloppen. Wij hopen dit z.s.m. te hebben opgelost. Ons IT team is er druk mee bezig.

Vriendelijke groeten,

René Soeters


BEURSNIEUWS:

RecreatieVakbeurs 2019 te Hardenberg

26, 27 & 28 November 2019 vind u ons in Hardenberg standnummer 436 ( kopstand )

Klik op onderstaande logo voor meer informatie.


 


ParkeerVak 2019,

17 & 18 April 2019 Stonden wij in 's-Hertogenbosch. 


NIEUW IN HET ASSORTIMENT:

SidBarrier S1,

De nieuwste generatie slagbomen, met een hoge doorgangssnelheid.
 

Leverbaar tot 5800 mm. doorgangsbreedte, modulair systeem, voorzien van de laatste technieken op het gebied van aansturing en beveiliging. Deze slagbomen zijn ideaal voor betaald parkeerterrreinen.

Wij hebben deze geplaatst in Emmen war wij het gehele parkeer terrein voorzien hebben van nieuwe apperatuur. o.a. Betaalautomaat, camerabeveiliging, aanrijbeveiligingen, in- en uitritzuilen, informatieborden etc.

 


TERREURDREIGING:

Terreurdreiging in Nederland.

Het zal niemand ontgaan zijn, terreuraanslagen.. Terroristen gebruiken voertuigen om in te rijden op mensenmassa's. Ook in Nederland wordt de dreiging steeds groter.Diverse winkeliers in Nederlandse gemeenten vragen zich terecht af hoe zij zichzelf en het winkelend publiek kunnen beschermen tegen deze aggresieve vorm van terrorisme. Wij bieden daar een publieksvriendelijke en een elegante vorm van afzettingen voor aan. Onlangs hebben wij in Zwolle een project afgerond van 34 Afzetbollen (Globe)  Deze worden o.a. ingezet om te voorkomen dat voertuigen het pand in kunnen rijden. Door de elegante uitstraling passen deze in elke omgeving. Graag adviseren wij u hoe deze toe te passen op uw locatie. Door het combineren van deze afzetbollen met automatisch verzinkbare verkeerspalen kan een winkelstraat volledig worden afgesloten voor verkeer maar kan toch bereikbaar zijn voor leveranciers en hulpdiensten.


BOUWBEURS 2017-2019:

van 6 t/m 10 februari stonden wij op de bouwbeurs 2017 met onze nieuwste generatie snelloopdeuren, SidFold & SidRoll . Deze zijn op de beurs zeer goed ontvangen. Wilt u deze deuren bij ons nog een live bezichtigen dan kan dat, neem hiervoor contct op met onze verkoopafdeling.

Waarom wij niet op de bouwbeurs 2019 stonden?
Door overweldigende drukte hebben wij helaas geen tijd en mensen kunnen vrijmaken om op de bouwbeurs 2019 te staan. Wij hopen u in 2021 weer op de Bouwbeurs te ontmoeten.

Hieronder vind u een video welke is uitgezonden op SBS6 in het programma "Bouwen aan de toekomst"

 

Nieuwe ontwikkeling(en)

Onze nieuwe generatie snelloopdeuren zijn er in 6 verschillende soorten. Elke doorgang heeft z'n eigen specificaties, wij zoeken samen met de klant naar de juiste oplossing. Doordat wij met 6 verschillende snelloopdeuren werken hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Maak een afspraak en wij bieden de oplossing.

 

SIDverhuur:

Sinds een aantal jaren verhuren wij ook Slagbomen, Kentekenherkenning, Muntautomaten en overige toegangstechnieken, om wat zaken gescheiden te houden hebben wij hiervoor een speciale website opgericht. Klik op het onderstaande logo om door te gaan naar onze verhuurafdeling.

Beste Bezoeker

Klinkt GDPR of AVG u bekend in de oren? Het is de Europese "General Data Protection Regulation" die een aantal regels omvat met betrekking tot de bescherming van uw persoonlijke gegevens en privacy die van kracht wordt op 25 mei 2018.   Klik hier voor onze Privacy Policy Verklaring