COVID19 SIDTraffic Light For Retail

 

Speciaal voor de winkeliers hebben wij een betaalbare oplossing bedacht om de toestroom van winkelend publiek op een eenvoudige en vooral betaalbare manier te reguleren. Door gebruik te maken van een stoplicht aan de ingang van uw winkel of bedrijf, is het voor de klant duidelijk of deze mag doorlopen of niet. Verkeerslichten zijn wereldwijd herkenbaar en een ieder begrijpt de functie.

Toeganspoortjes (Billentikkers) zijn ook een prima optie, door een in- en uitgaande toegangspoort te gebruiken kunnen deze op- en aftellen..  is het maximale bezoekers bereikt blokkerd de ingang, wanneer er voldoende mensen uit gelopen zijn wordt de ingang weer actief. Ook hier in kunnen wij u adviseren, wij werken met meerdere leveranciers en komen hierdoor altijd bij het juiste product voor uw bedrijf.

De Stoplichten/verkeerslichten zijn in 2 soorten bedieningen te verkrijgen, standaard is deze uitgevoerd met een drukknoppenkast. Met de rode en groene knop zet u het verkeerslicht op de juiste kleur. Wij leveren het standaardsysteem uit met 30 meter signaalkabel. Optioneel is een afstandsbediening te verkrijgen.

Het verkeerslicht staat op een zwart statief. welke geschikt is voor buiten.

 

 

Corona is voorlopig de wereld nog niet uit, hierdoor zijn wij continu op zoek naar snelle en betaalbare oplossingen zodat de economie draaiend gehouden wordt

 

 

Namens het gehele team van Soeters Inter-Door; "Denk aan jezelf en blijf gezond!"