Rokersoverkapping SID-Sail

De succesvolle SID-Sail is een transparante overkapping die multifunctioneel is. De SID-Sail kan namelijk ook gebruikt worden als rokersoverkapping. De moderne vormgeving is geïnspireerd op een zeilschip.

Door de grote inloophoogte en diepte van de rokersoverkapping heeft de SID-Sail een groot gebruikersgemak en is het aangenaam vertoeven als rokersruimte.

Verlengbare rokersoverkapping

De Sail overkapping is oneindig te verlengen doordat het een modulair systeem is. Verder is de SID-Sail onderhoudsarm en een veilige overkapping door de transparantie van de overkapping.

Combi rokersoverkapping?

Na de succesvolle introductie van de enkelzijdige SID-Sail ontstond al snel de vraag naar een combi overkapping. Door het tegenover elkaar plaatsen van twee enkelzijdige SID-Sail overkappingen en de extra looppadafdekking ontstaat er een combi overkapping.
Ook de looppadafdekking wordt geleverd in glashelder polycarbonaat.

Bekleding

De kopwandbekleding van de SID-Sail overkapping is leverbaar in polycarbonaat en diverse kleuren Trespa Meteon®. Om een accent te zetten en als extra bescherming tegen corrosie kunt u de staalconstructie laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Poedercoating verlengt ook de levensduur van de overkapping (mits onderhouden).
Neem voor meer informatie contact op met één van onze productadviseurs voor een overkapping op maat.

Download hier de Brochure
Download hier de Tekening