Hoogtebegrenzer

Vaste hoogtebegrenzer

De Soeters Inter-Door hoogtebegrenzer voorkomt dat voertuigen met een bepaalde hoogte en gewicht doorrijden of parkeren op locaties waar dat niet gewenst is. Een hoogtebegrenzer is vooral handig bij bijvoorbeeld carpoolplaatsen, parkeerlocaties of doorgangen die niet geschikt zijn voor dergelijke vervoersmiddelen.

 

 

 

 

Flexibele hoogtebegrenzerHoogtebegrenzer

Indien nodig kan de hoogtebegrenzer verwijderd worden door de wegbeheerder. Als dit regelmatig gewenst is, kan er gekozen worden voor de verhoogde slagboom. Dit systeem bestaat uit 2 kolommen met “vangers”. Deze staanders zijn van vierkant kokerprofiel met aangelaste voetplaat op min 25 cm.

De hoogtebegrenzer is een aluminium boom van 140x90 mm en 8-kantig. Aan beide zijden van de standaard boom wordt een tekststrook, met de tekst: “DOORRIJHOOGTE xxx CM”, gemonteerd. De doorrijhoogte is zelf aan te geven. De letterhoogte op de hoogtebegrenzer is 50 mm, in de kleur zwart.

 

Hoogtebegrenzer met rood folie?

De bomen van de hoogtebegrenzers kunnen worden gepoedercoat en voorzien worden van een rood folie, in blokken aangebracht op de dwarsbalk.
Een uitvoering met reflecterende folie in het midden van de boom (over de gehele lengte) is ook mogelijk.

Ook zijn er uitvoeringen van de hoogtebegrenzers leverbaar met ketting en bord onder de hoogtebegrenzer.