Picknicktafel SID Bloc

De serie SID Bloc komt uit eigen huis, zelf ontworpen en geproduceerd. In deze serie straatmeubilair vindt u banken, een hocker, tafel en een picknickset.
Soeters Inter_Door laat ook producten op maat maken, naar gelang de mogelijkheden en de wensen van de klant. Deze picknicktafel is daar o.a. een voorbeeld van. Afgeleid van de bestaande SID Bloc picknickset is deze tafel aangepast naar de wensen van een opdrachtgever uit Engeland.
 

Unieke picknicktafel

Het resultaat is een unieke SID Bloc picknicktafel die ondertussen geplaatst en gemonteerd is bij Euston Station in Groot-Brittannië. Bijzonder aan deze picknicktafel is dat er geen tafelsteunen gebruikt zijn, maar dat deze doorlopen in de banksteunen. De staaldelen zijn hier gepoedercoat in grijs, maar er kan gekozen worden uit ruim 190 RAL-kleuren (staaldelen worden niet standaard gepoedercoat).

Verantwoord hout

In deze picknicktafel is alleen maar FSC-gecertificeerd hout gebruikt. Voor de tafel zijn vijf houten delen gebruikt en per zitgedeelte twee houten delen. Soeters Inter-Door gebruikt voor haar eigen productie van straatmeubilair alleen FSC-gecertificeerd hout. Dit wordt kenbaar gemaakt middels onderstaand logo. Soeters Inter-Door is al sinds de start betrokken bij FSC en in het bezit van het FSC certificaat sinds 1997.

 

 

FSC-keurmerk