SID-Roller rolstoeloverkapping

De SID-Roller is een verkleinde overkapping waar men rolstoelen kan parkeren, maar ook rollators of kinderwagens.  De SID-Roller overkapping is ontstaan door de vraag naar een soortgelijke overkapping. Door o.a. de toenemende vergrijzing is het een passende toevoeging in het assortiment overkappingen van Soeters Inter-Door.

Transparante overkapping

Het zijn gewilde overkappingen bij scholen, ziekenhuizen, verpleegtehuizen en bejaardencentra. Maar deze overkappingen zijn ook goed te gebruiken voor bijvoorbeeld de recreatiesector. Bijvoorbeeld als overkapping voor te verhuren materialen, deze staan droog én zichtbaar in de SID-Roller. Doordat de SID-Roller overkapping transparant is, kan er goed zicht op worden gehouden.Met de optionele aanbindbuis kunnen bijvoorbeeld rolstoelen goed vastgezet worden zodat ze beter beveiligd staan tegen diefstal.

Bekleding SID-Roller

Het dak van de SID-Roller is van glashelder polycarbonaat met een dikte van 4 mm. Als zijwandbekleding heeft u de keuze uit o.a. Trespa Meteon® of polycarbonaat. Andere materialen zijn op aanvraag ook leverbaar. Neem contact op met één van de productadviseurs van Soeters Inter-Door voor meer informatie.