Informatiekast M

Deze informatiekast kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Deze serie informatiekasten bestaan uit een grote reeks standaardafmetingen, maar een vrije maatvoering is ook mogelijk.

De leverbare uitwendige dieptes lopen van 80 tot 400 mm. Sterk acrylaat en veiligheidssloten beschermen de infokast tegen onrechtmatig gebruik en vandalisme. Het frame van een speciaal aluminium profiel zorgt voor een uiterst solide informatiekast. Tot een kastbreedte van 1350 mm scharniert de deur naar rechts open. Vanaf die breedte worden gasdrukveren toegepast, zodat de deur makkelijk naar boven opent. Standaard is de kast aluminium geëloxeerd, tegen een meerprijs is het frame in een RAL kleur leverbaar. De achterwand wordt standaard geleverd in de kleur wit (optioneel is donkergroen).


De omranding van de informatiekast heeft vierkante hoeken, maar is ook leverbaar met ronde hoeken. Naast de standaard magnetische groene achterwand van plaatstaal, is tevens een beschrijfbare witte achtergrond mogelijk. Bovendien behoort een achtergrond van kurk of vilt tot de mogelijkheden. Zonder keuze wordt de achterwand van de

informatiekast  standaard in wit geleverd (optioneel is donkergroen). Bovenlangs in de kast kunt u optioneel een logo met tekst kwijt door middel van een lijst. Toepasbaar voor elk soort informatie dan men kwijt wil op het informatiebord.

Let op bij bestellen: de informatiekast wordt hier afgebeeld met staanders, de standaardversie is zonder staanders. Neem voor informatie over de staanders contact op met onze afdeling verkoop, 0341-353308     of e-mail info@soetersinterdoor.nl