Verkeerspalen

Soeters Inter-Door  is importeur van de producten van Fadini. Fadini is producent van hydraulische poortopeners, slagbomen en verkeerspalen, ook wel pollers, bollards of rampalen genoemd.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkeerspaal Posto Inox Met 2 Sleutels

Een automatische verkeerspaal of bollard is een goede oplossing voor het afsluiten van een oprit als een poort niet gewenst of niet mogelijk is. Esthetisch kan het ook een zeer goede oplossing zijn. Tevens kan een verkeerpaal als extra obstakel achter een poort of onder een slagboom dienen. Soeters Inter-Door heeft het assortiment uitgebreid met een compleet assortiment handmatige verkeerspalen en parkeerpalen.

 

 

Verkeerspaal Sibli RVS
De automatische verkeerspaal of poller is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Soeters Inter-Door levert palen in een diameter van 270 mm, de Strabuc. Deze verkeerspaal heeft een hoogte van ca. 700 mm. Ook is de Strabuc leverbaar in verschillende uitvoeringen: een standaard verkeerspaal, van roestvrijstaal of een gepantserde uitvoering.

 

 

Verkeerspalen
Deze verkeerspaal heeft een wanddikte van maar liefst 12 mm, een echte rampaal dus. Een uitgebreide serie verkeerspalen is die van de Vigilo en de Coral. Het verschil zit ‘m hier in de diameter en hoogtes van de verkeerspaal. De Vigilo heeft een diameter van 200 mm en is leverbaar in 2 hoogtes.

De Coral heeft een diameter van 100 mm en is ook leverbaar in 2 hoogtes. Het is goed mogelijk de verkeerspalen in serie te plaatsen en deze gelijktijdig te bedienen. Ook behoort het tot de mogelijkheden bij het wegrijden door middel van een detectielus de verkeerspaal automatisch te laten zakken en weer op te laten komen. Belangrijk bij een goede werking van de verkeerspaal is de montage. In verband met de kwetsbaarheid bij een aanrijding dient het aanbeveling de verkeerspaal goed in beton te verankeren. Tevens is het belangrijk te zorgen voor een goede afwatering.