Wij leveren, repareren en onderhouden alle merken vlaggenmasten.

Onderhoud en service

Vlaggenmasten en vlaggen onderhoudsservice


Uw vlaggen en vlaggenmast(en) onderhouden is een bezigheid die u kunt uitbesteden.

Een vlaggen onderhoudscontract verzekert u ervan dat uw vlaggen altijd dynamisch en verzorgd in beeld zijn en uw vlaggenpresentatie optimaal blijft.
 

Het repareren van vlaggen en het schoonmaken en onderhouden van vlaggenmasten past in het service pakket dat Soeters Inter-Door  u te bieden heeft.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Uw vlaggenmast gebroken of beschadigd, laat deze dan snel herstellen, Soeters Inter-Door levert nieuwe vlaggenmasten binnen 5 werkdagen.

Kabel of Koord gebroken? binnen 24 uur herstellen wij uw mast. Reclame vlaggen zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf. Soeters Inter-Door levert ook nieuwe vlaggenmasten.

Of het nu gaat om een mast van 2 meter of van 20 meter, Soeters Inter-Door kan het leveren en monteren.

 

Vlaggenmasten service

Deskundige, snelle en betaalbare vlaggenmasten plaatsings service  


Een vlaggenmast kopen is op zichzelf niet zo ingewikkeld. Met een deskundig advies van Soeters Inter-Door neemt u de eerste stap om uw vlaggen op een professionele manier in beeld te brengen.  

De keuze van de vlaggenmast bepaalt u zelf,  vervolgens kunnen wij u een voorstel doen om uw masten te plaatsen. Dit is afhankelijk van de grondsoort en de omgeving waar u de vlaggenmast(en) geplaatst wilt hebben.

De fundering van de vlaggenmast is afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Is de vlaggenmast voor kortstondig gebruik dan kunt u volstaan met een grondkoker overschuifkoker of grondbuis. Is de plaatsing permanent zorg dan voor een degelijke fundering.

Vlaggenmasten kunnen eveneens aan de muren worden bevestigd door middel van speciale muurbeugels, informeer naar de mogelijkheden en type muur beugels. Komt de vlaggenmast te staan op een plaats waar veel mensen langslopen (ook 's nachts) dan is de plaatsing van een vlaggenmast die voorzien is van een anti diefstal systeem aan te bevelen. Voorkom dat uw vlag door vandalisme wordt gestolen of beschadigd. Vlaggenmasten voor permanent gebruik worden doorgaans in een betonnen sokkel gestort, hierbij wordt een kantelvoet constructie aanbevolen zo dat u altijd de vlaggenmast kunt na stellen.

 

 

Polyester vlaggenmasten

 

Al onze polyester vlaggenmasten zijn gegoten.


Lengte vlaggenmast : 6 tot 12 meter
Diameter voet : 120-140mm
Diameter top : 65mm
Vorm : Conisch (taps toelopend)
Grondbevestiging : Kantelvoet (bij prijs inbegrepen)
Levertijd : ca. 5 werkdagen sneller in overleg

De polyester mast heeft een ultra-harde gel-coating die ongevoelig is voor alle weersomstandigheden, daarnaast erg flexibel en licht van gewicht in vergelijking met aluminium of houten vlaggenmasten. De polyester vlaggenmast is buigzaam en oersterk. De polyester vlaggenmasten worden vervaardigd met een speciale 'Gel Coat', dit geeft de vlaggenmast een glanzend uiterlijk. De perfecte vlaggenmast in moeilijke weersomstandigheden.

Specificaties polyester vlaggenmast
* Speciale coating
* Glasvezel versterkt
* Standaard wit, andere kleuren op aanvraag
* Leverbaar met diverse vlaggenmastknoppen

Polyester vlaggenmast standaard geleverd met kantelvoet
De polyester vlaggenmast wordt standaard geleverd met een kantelvoet. Deze kantelbare voetplaat wordt in het productieproces van de vlaggenmast verlijmd. Door de stelmoeren op de ankers is de mast eenvoudig recht te stellen. Uw vlaggenmast staat dus altijd loodrecht.
* Gegalvaniseerde kantelvoet
* Onderplaat voorzien van 3 draadstangen

 

 

Aluminium vlaggenmasten

Cilindrische aluminium vlaggenmasten
Hebben meestal een lengte die varieert van 4 tot 9 meter. De benodigde lengte van de vlaggenmast wordt mede bepaalt door grootte van de vlag en of de mast in de grond wordt geplaats. Daarnaast speelt de plek, waar de vlaggenmast wordt geplaatst, een belangrijke rol bij het bepalen van de lengte van de mast. Voor deskundig advies hierover kunt u contact met ons opnemen. De meeste aluminium masten worden geproduceerd in de diameters, 60mm, 70mm, of 90 mm, wat op de meest gangbare maatvoering is. De aluminium vlaggenmasten worden doorgaans voorzien van een witte poedercoating aangeduid met de kleur RAL 9010. Andere poedercoating kleuren zijn leverbaar (ook in uw huisstijl kleur). Aluminium masten kunnen ook in de aluminiumkleur geleverd worden, dit noemt men geannodiseerde masten.

Conisch aluminium vlaggenmasten
De conische masten hebben afhankelijk van de lengte een diameter van 100mm aan de voet en 60mm boven in de top. De gemiddelde lengte van de conische masten kan van 6 meter oplopen tot 15 meter en in speciale gevallen kunnen ze geproduceerd worden tot wel 20 mtr. De conische vlaggenmasten worden zowel wit gepoedercoat als geanodiseerd geleverd. De conische aluminium vlaggenmast is traditioneel qua vorm en de meest elegante binnen de vlaggenmasten collectie.