Automatische schuifdeuraandrijvingen

Met deuraandrijvingen van Soeters Inter-Door kunnen ingangen comfortabel en barrièrevrij uitgevoerd worden.  Wij beschikken over een passende oplossing voor verschillende toepassingsbereiken.  De Soeters Inter-Door heeft diverse soorten en merken aandrijvingen en is bijvoorbeeld een zeer geschikte toepassing voor in de private woning.  De Softmotion technologie zorgt bij deze voor een zeer hoog comfort- en veiligheidsniveau.

 

Een innovatieve schuifdeuraandrijving

Wij gebruiken altijd  nieuwe en innovatieve schuifdeuraandrijvingen die aan de laatste Europese en Duitse normen en veiligheidsregelgevingen beantwoordt.  Ze omvat een stijlvol en modern behuizingsontwerp, een motor die een nagenoeg geruisloze bediening verzekert, een microprocessor die de open- en sluittijden van de deur beheert, een energiebesparende stroomunit en nieuwe programmeerfuncties die een snelle en eenvoudige installatie, set-up en onderhoud mogelijk maken.

Soeters Inter-Door bied ook voor bestaande toegangen een nieuwe oplossing.

De Schuifdeur aandrijvingen van Soeters Inter-Door zijn universeel inzetbaar. Soeters Inter-Door heeft een eigen lasserij en bankwerkerij, hierdoor is het aanpasen van uw bestaande toegangsdeuren op onze automaten een fluitje van een cent, bij ons hoeft u niet de gehele pui te vervangen als uw oude schuifdeurautomaat het heeft begeven, Soeters Inter-Door maakt elk systeem passend!


MERKONAFHANKELIJKE SERVICE:


Deuren van Soeters Inter-Door staan bekend als betrouwbaar, veilig en bieden optimaal gebruiksgemak en comfort. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit kunnen er toch onvoorziene mankementen ontstaan door vandalisme, inbraak of een technische oorzaak.
Onze organisatie heeft een serviceafdeling die 24/7 voor u klaar staat.
Wij kunnen u maximaal ondersteunen, ook als het gaat om systemen die niet door ons zijn geleverd.
Onze monteurs kunnen storingen verhelpen of een aanpassing verzorgen met eigen onderdelen.
Wij opereren hiermee merkonafhankelijk.
Wij rapporteren zo snel mogelijk en verzorgen een overzicht van de verrichte werkzaamheden. Hiermee creëren wij voor u duidelijkheid, kostenreductie en overzicht binnen uw organisatie.

De SID Slide  is een modulaire schuifdeuraandrijving, beschikbaar in verschillende hoogtes van de afdekkap.  De SID Rex technologie vervult alle eisen die aan aandrijvingen voor de meest verschillende deurbreedtes, deurgewichten en functies gesteld worden.  Bijkomende modules en opties vergemakkelijken op maat gesneden oplossingen voor automatische schuifdeuren.  De SID Slide voldoet aan de meest actuele Europese en Duitse normen en veiligheidsvoorschriften.

Reparatie:

Soeters Inter-Door onderhoud, repareerd en vervangt alle merken aandrijvingen, waar er gerepareerd kan worden doen we dat. Soeters Inter-Door is gevestigd in het midden van het land en is daardoor zeer snel terplaatse. Storingen worden binnen 24h opgelost. Zit u met een noodsituatie (Inbraak, schade, etc) bel dan +31 (0) 341 353308