Mammoetdeur voor zoutloods gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem heeft aan de Snelliusweg een centrale gemeentewerf. In de werf zijn ambtenaren gehuisvest die zich bezighouden met het onderhoud van de openbare ruimte. Er zijn kantoren, een kantine, opslagruimte en kleedruimten met douches in de werf aanwezig.

Op het terrein worden materialen van de gemeente gestald. Tevens is er een zoutloods met een opslagcapaciteit van 750 ton geplaatst voor het ijsvrij houden van de wegen in en om Arnhem.

Om het zout droog te houden, zodat het strooien niet in gevaar komt, heeft Soeters Inter-Door  in opdracht van Kemko, bij Vastgoedbedrijf Arnhem, deze Megadeur geplaatst met een afmeting van 20 meter breed en 6 meter hoog.

Deze deur heeft een zelfstandige draagconstructie, in dit specifieke geval mochten we de deur niet bevestigen aan de bestaande spanten. Op de 2e foto hieronder ziet u deze contructie.

De deur is elektrisch bedienbaar en opent met een snelheid van 0,2 meter per seconde.

Door de dubbelwandige uitvoering met daar binnen in een staalconstructie, is de deur geschikt voor situaties met hoge windbelasting.

Soeters Inter-Door heeft ruime ervaring met het plaatsen van dit soort Mega deuren, onze goed opgeleide en gecertificeerde monteurs draaien hun hand niet om voor dit soort klussen.


Soeters Inter-Door levert en monteert alle merken en type deuren, groot of klein, voor ons geen probleem!