Mignon betonnen afzetelement

Deze esthetisch verantwoorde producten van Soeters Inter-Door zijn ontwikkeld om te voorzien in de behoefte van designers, ontwerpers en iedereen die anderszins bezig is om het stedelijke leefmilieu functioneler, aangenamer of veiliger te maken.

Weersbestendig afzetelement
Deze jarenlange ervaring laat de kwaliteit tot uiting komen in de optimale bestendigheid tegen vocht, vorst, zouten, chemische invloeden en de hoge stootbestendigheid.

Plaatsing en onderhoud
Deze afzetelementen zijn zeer onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen dankzij de meegeleverde oogbouten. Door deze oogbouten kunnen haken worden toegepast zodat met een kraan de producten exact op de plaats gelost kunnen worden. De perfecte afwerking maakt de zeer concurrerende prijs-kwaliteit verhouding af.

Mignon afzetelement
Een opvallende naam bij een opvallende afzetelement, in de vorm van een kegel, die in elke omgeving is in te zetten. De kegel bestaat uit gewapend natuurbeton en is leverbaar in twee afmetingen en in twee uitvoeringen: gebouchardeerd en glad gepolijst. De Mignon afzetkegel heeft een diameter van 40 of 50 cm en is 40 of 50 cm hoog. Het totaalgewicht is respectievelijk ca.125 en 170 kg.