Beste bezoeker,

Op dit moment zijn wij drukdoende met het realiseren van nieuwe websites. Door enorme drukte lopen wij hiermee achter. Wat kunt u straks verwachten: Maar liefst 4 NIEUWE websites ! Soeters Inter-Door, SIDverhuur, KassaKot en SoRecTec krijgen ieder een eigen website, deels is dit nu al zo maar, de nieuwe zijn sneller en beter geschikt voor mobiel gebruik. Hou deze website dus in de gaten, verwacht wordt dat de nieuwe sites medio mei 2022 online gaan!

NIEUWS:
25 April 2022
De Oorlog Rusland Oekraïne heeft helaas ook voor ons directe gevolgen op de leverbaarheid van producten en een brandstoftoeslag. Prijsstijgingen worden wekelijks verwerkt, geldigheid van offertes hebben wij ingekort tot max. 14 dagen.

Daarnaast heeft de wereldwijde corona-uitbraak gevolgen voor de levering van elektronica en manier waarop we bij Soeters Inter-Door werken en samenwerken. Binnen Soeters Inter-Door volgen wij de adviezen van het RIVM. Zo is onder meer een signaleringsfunctie ingesteld, om mogelijke besmettingsgevallen vroegtijdig in kaart te brengen. Ook wordt uit preventieoogpunt medewerkers aangeraden regelmatig hun handen te wassen. Op dit moment zijn andere maatregelen nog niet aan de orde; kantoren, werkplaats en showroom van Soeters Inter-Door zijn gewoon geopend. Mocht de situatie hiertoe aanleiding geven, zijn aanvullende maatregelen voorbereid om de veiligheid van onze medewerkers en anderen te garanderen, en de uitvoering van werkzaamheden doorgang te laten vinden. Wij staan in nauw contact met leveranciers om up-to-date te blijven over de leveringssituatie. Onze voorraden zijn inmiddels weer redelijk aangevuld zodra de wereldwijde corona-uitbraak opnieuw gevolgen heeft voor de voorraadposities van Soeters Inter-Door, informeren wij u via onze website. Uiteraard staan onze verkoopmedewerkers klaar voor uw specifieke vragen.

WEBSITE:
Om onze site wat overzichtelijker te maken hebben wij besloten een bedrijven-site en een Particulieren-site te maken, hierdoor vind u eenvoudiger uw gewenste product(en). Maak hieronder een keuze om verder te gaan. Mocht u problemen ondervinden met het maken van een keuze, bel dan tijdens kantooruren + 31 (0) 341 35 33 08. ( 08:30 - 17:30 uur )

NIEUW BTW NUMMER:
Vanaf 1 Januari 2020 geld uitsluitend ons nieuwe BTW-ID Nummer NL001209653B88

PRIVACY WET :
Ook wij moeten voldoen aan de nieuwe Privacy wet (AVG) kijk op onze contactpagina voor meer informatie. Al gebruikte afbeeldingen zijn, ten tijde van het invoeren op onze websites, met toestemming van betreffende partij / personen geplaatst. Bent u van mening dat een afbeelding op u berust en wij die niet mogen gebruiken laat dit dan z.s.m. aan ons weten.