Onderhoud slagboom
 

De installatie is werkend opgeleverd... en dan ?....
Om een lange levensduur te garanderen dient de installatie goed te worden onderhouden. U kunt ons inschakelen als de eerste schade's of mankementen zich gaan voordoen. Beter is het de installatie preventief te onderhouden. Na iedere oplevering ontvangt u van ons een passend en vrijblijvend voorstel voor de bij u gemaakte installatie.
 

Indien u bij ons een onderhoudscontact aangaat, bent u verzekerd van:

  • een responsetijd van 24 uur voor storingsopvolging
  • verlenging van de levensduur
  • periodieke controle en onderhoud van de installatie
  • vroegtijdig ontdekken van dreigende problemen en storingen
  • het testen van de installatie op goede werking
  • telefonische support van al uw vragen

Het onderhoud van uw slagboom is belangrijk voor de waarborging van de veiligheid van uw toegangssysteem. Slagbomen worden vaak intensief gebruikt en kunnen gemakkelijk beschadigd raken of storingen ondervinden.

Met periodiek onderhoud aan uw slagboom of slagboominstallatie bent u veel eventuele problemen voor, waardoor u dikwijls eventuele reparatiekosten kunt uitsparen.

Bij Soeters Inter-Door bieden we u een totaaloplossing voor uw slagboominstallatie, waarbij naast de installatie en het onderhoud van uw slagboom ook reparaties, programmering van het besturingssysteem verzorgen. Ook met al uw vragen over het onderhoud van uw slagboom kunt u bij ons terecht. Daarnaast leveren en installeren we van legio andere componenten en installaties voor uw toegangscontrole oplossingen.

Soeters Inter-Door biedt een totale onderhouds- en service oplossing voor uw parkeeromgeving!

Wij onderhouden uw complete parkeerfaciliteiten. Van (LED) verlichting en camerasysteem tot aan de slagboominstallatie of afsluiting, en van storing tot onderhoud en advies!

Wij begrijpen dat de veiligheid en continuïteit van uw parkeeromgeving van groot belang is. Soeters Inter-Door bied daarom als eerste een totaalservice voor service en onderhoud van uw parkeerfaciliteit.

Denk hierbij aan onderhoud van verlichting en noodverlichting inclusief de noodzakelijke keuringen, maar ook aan storingsopvolging voor een probleem aan uw parkeer- of slagboominstallatie.

Hiermee heeft u 1 partner en aanspreekpunt voor al u technische installaties. Wij stellen graag met u een passend plan op toegespitst op uw installaties.

Voor meer informatie over deze dienst kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen!

- (Preventief) onderhoud verlichting
- Advisering (LED)verlichting
- (Preventief) onderhoud noodverlichting
- (Preventief) onderhoud verkeerslichten
- Storingsopvolging technische installaties
- Service en onderhoud parkeer- of slagboominstallatie
- Storingsopvolging besturingsinstallaties