Kentekenherkenning Camera ParkIt

 

Een nieuw product in de wereld van de kentekenherkenning.

De nieuwe ParkIt IP kentekencamera met de LetUgo software is een betrouwbaar product om via kentekenherkenning een slagboom of poort te openen. Dit stand-alone systeem is eenvoudig te installeren en met de bijgeleverde kentekenherkenning software ook erg gebruiksvriendelijk. De sets worden geleverd van 1 tot 4 camera's per systeem. De camera is standaard voorzien van IR power LED's, zodat de kentekens tijdens alle weersomstandigheden goed gelezen worden.

De werking van het kentekenherkenning systeem.

Wanneer een auto of vrachtwagen bij een slagboom/poort arriveert, triggert een detectielus of fotocel de IP kentekencamera. Vervolgens stuurt de camera de beelden van het voertuig naar de kentekenherkenning software, deze ANPR software bepaalt dan op basis van het kenteken of toegang wel of niet is toegestaan. De kentekenherkenning software geeft deze informatie weer door aan de kentekencamera, die vervolgens de slagboom of poort opent. In de software zijn diverse zaken instelbaar, zoals tijdzones, blokkering van voertuigen, alarmen e.d. Van ieder voertuig dat arriveert worden de beelden, tijden en status van wel of geen toegang gearchiveerd.

Productinformatie          Producthandleiding

Portacon Kentekenherkenning camera

Specificaties:

  • 3-12 meter effectief bereik voor ANPR
  • Maximaal 4 camera's per systeem
  • IP65
  • 12Vdc
  • IP-netwerkverbinding tussen camera en Pc

Wist U dat?

Wij ook dit systeem verhuren? ......  op onze verhuurwebsite SIDverhuur.nl kunt U onze Kentekenregistratie-herkennings Unit huren, dit kan al vanaf 1 dag, een mooie gelegenheid om te kijken of dit systeem wellicht toepasbaar is op uw bedrijf.  

De unit is volledig self supporting, enkel een 230V voeding voldoet om het systeem te laten werken.

Het systeem is voor meerdere doeleinden te gebruiken:

* Parkeerbeheer
* Roodlicht handhaving
* Controle verkeersveiligheid
* Grenscontrole / Douane controle
* Toezicht en Beveiliging
* Toegangscontrole bij Entree & Uitgang

 

Kijk op www.SIDverhuur.nl voor meer informatie.