SID Gold Reclamezuil

De SID Gold reclamezuil is een bijzondere in de categorie informatiesystemen. De SID Gold heeft een aluminium frame waardoor het een statige uitstraling krijgt en de aandacht trekt naar de boodschap in de reclamezuil. Door het frame op een zuil te plaatsen krijgt het nog meer cachet en krijgt elke reclameboodschap de aandacht die het verdient.

Verlichting

Het aluminium SID Gold reclamezuil heeft een diepte van 160 mm. Door speciale lichtverstrooiers heeft de kast genoeg aan twee neonbuizen die zijdelings binnenin de reclamezuil gemonteerd zijn. Deze verlichting tekent zich door de montageplaats niet hinderlijk af op de affiche.

Bevestiging van poster

Als de draaideur geopend is, wordt de affiche in een klemlijst van de reclamezuil bevestigd. Met het sluiten van de deur wordt de affiche overal tegen de plaat aan gedrukt. Hierdoor golft de affiche niet en blijft de reclameboodschap strak overeind! Veiligheidssloten, veiligheidsglas en standaard afgeronde randen geven de nodige bescherming aan de affiche.

Kleur

De klassieke variatie van montage is met behulp van de sokkel die 400 mm hoog is. Ook in verschillende RAL kleuren leverbaar. De achterwand wordt standaard geleverd in de kleur wit (optioneel is donkergroen).