SIDrecreatie-Hi fietsoverkappingen

De SIDrecreatie-Hi overkapping past met zijn moderne design prima in het programma van fietsoverkappingen dat Soeters Inter-Door aanbiedt. Deze overkapping kenmerkt zich door de centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen (uithouders) waaronder de fietsen prima gestald kunnen worden. Door het gebruik van helder polycarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. Door het open karakter is bijvoorbeeld de sociale controle van buitenaf goed te handhaven.

Hoge overkapping

Door de hoogte van de SIDrecreatie-Hi is het ook comfortabel fietsen te parkeren want men hoeft niet te bukken om de fiets te parkeren. Ook de fiets diefstalveilig parkeren is geen probleem, door de hoogte van het dak kan de fiets gemakkelijk op slot gezet worden.
Diepte van de overkapping is 191 cm, hoogte 210/218 cm.

Dubbel- en enkelzijdige overkapping

De SIDrecreatie-HI is er in dubbelzijdige en enkelzijdige uitvoering. De dubbelzijdige uitvoering heeft standaard een goot en afvoer. Doordat de constructie aan de voorzijde kolommenvrij is kan er makkelijk ingeparkeerd worden. Er zijn geen staanders of kolommen aan de voorzijde in deze overkapping die extra fietsplaatsen kosten. Hierdoor kunnen er meer fietsen geparkeerd worden per vierkante meter. 
De SIDrecreatie-Hi heeft een beginvak van 300 of 400 cm. U kunt de overkapping verlengen met een aanbouwvak van 200, 300 of 400 cm.

Let op:

De SIDrecreatie overkapping is gewijzigd; de tussengordingen van het dak zijn komen te vervallen en heeft nu per vak alleen 3 dwarsgordingen.

Prijzen van overkappingen zijn op aanvraag. SIDrecreatie heeft een eigen ontwerp- en productieafdeling waarmee, op basis van uw gegevens en wensen, een overkapping op maat geadviseerd kan worden.