De Cubola,

Deze vrijstaande terrasoverkapping van Soeters   is een uniek concept. Niet alleen de bovenzijde is afsluitbaar, zo bestaat de mogelijkheid om de zijkanten  te voorzien van Solidscreens of zelfs glazen deuren.

Er zijn in dit ontwerp zeer veel mogelijkheden, eigenlijk durfen wij wel te zeggen dat bij dit product vrijwel ALLES mogelijk is.

Onze vertegenwoordigers helpen u graag de juiste keuze te maken.

Deze vorm van zonwering is uitermate geschikt voor de horeca, denk hierbij aan het bedrukken van het scherm welke ook in fullcolour mogelijk is. De uitstraling is luxueus en modern. Uw horecagelegenheid krijgt direct een frisse uitstraling (voor zover het al niet zo was natuurlijk)

De Cubola is oneindig koppelbaar zowel in wand als vrijstaande uitvoering. De Cubola is ook uitstekend toe te passen op dakterrassen en balkons, vraag voor meer informatie naar onze vertegenwoordiger.

 

Twins,

Ligt uw terras niet tegen uw woning aan of is de gevel van uw woning niet stevig genoeg om een zonnescherm  te laten monteren?    Dan biedt de Twins Exclusief uitkomst!   Ook voor
horecagelegenheden en sportclubs een zeer fraaie oplossing tegen de felle zonnestralen. Met een maximaal doek oppervlak van 36m2 (6 x 6 meter ) overschaduwt hij alle andere
systemen in de markt. De Twins Exclusief is niet alleen functioneel en fraai vormgegeven, hij weet op elk terras een gezellige sfeer te creëren.

De techniek

De kap en de knikarmen worden gemonteerd op een draagbuis. Het totale systeem
wordt door twee staanders gedragen. Deze staanders zijn voorzien van een aangelaste voet. Het is de
bedoeling dat deze voet op een betonnen voet in de grond verankerd wordt.  Op dezemanier ontstaat een zeer stabiel systeem, wat toch demontabel blijft waardoor de Twins Exclusief in de wintermaanden kan worden opgeborgen.

Variëteit in doeken

Vanzelfsprekend is ook het synthetische 320 grams acrylaat zonweringsdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal ook vuil- en waterafstotend. Door de enorme keuze aan kleuren en dessins is het altijd mogelijk een combinatie te maken die perfect harmonieert met de omgeving. Daarom heeft Soeters Inter-Door een breed assortiment voor u.

De bediening

De Twins Exclusief heeft een kap met twee doekrollen die door middel van een tandwiel aan elkaar gekoppeld zijn. Daardoor is slechts een bediening nodig om beide zijden tegelijkertijd in of uit te draaien. De Twins Exclusief kan handmatig worden bediend middels een oogwindwerk met slingerstang of elektrisch met behulp van een motor, eventueel in combinatie met een afstandsbediening.

Afmetingen

De maximale afmeting van de Twins Exclusief is 6 meter breed bij 2 maal 3 meter uitval.

Kleur frame

Het frame van de Twins Exclusief is wit. Tegen een kleine meerprijs kunnen andere kleuren worden geleverd, waardoor altijd een perfecte combinatie met de door u gekozen kleur van het doek mogelijk is.

 

Twins XXL,

De Terrasola is een vrijstaande terraszonwering,

De Basis is gelijk aan de TWINS, echter de TWINS XXL bestaat uit 2 onafhankelijk van elkaar electrisch bedienbare schermen, De maximale afmeting per scherm is 6 x 5 meter ( 30m² ) x 2 = 60m²

De grondoppervlakte van een TWINS XXL is maximaal 6 x 10 meter ! De TWINS XXLwordt aan het einde van de railsen ondersteunt door 2 kolommen. Voor bijvoorbeeld horecatoepassingen is er een oplossing bedacht die nóg meer schaduw oplevert. Door de techniek van de Piazzola® te combineren met het beproefde concept van de vrijstaande Twins® is de Twins® XXL ontstaan, een installatie met een maximaal schaduwoppervlak van maar liefst 60 m2. De Twins XXL kan namelijk tot maximaal 6 meter breed en een uitval van 2 x 5 meter dit brengt het totale schaduwoppervlak op 60 m2. Tevens kunnen de staanders hoger dan bij Twins, ze gaat tot 4 meter