Geïsoleerde stalen garage sectionaldeur type Solid-S 500 S

 
Hoofdafbeelding
 De Solid-S 500 S is als sectionaaldeur zodanig ontwikkeld dat deze perfect in uw garage kan worden toegepast. Geheel afgestemd op de particuliere markt heeft de garage sectionaaldeur de van oudsher toegepaste kanteldeur verdreven. Soeters Inter-Door heeft met haar complete garagedeur programma altijd een oplossing voor u. Toe te passen in nieuwbouw, renovatie en design-projecten.

Ontwikkeling en productie van de garage sectionaldeur Solid-S 500 S vindt plaats binnen ons bedrijf. Daarin integreren wij telkens de nieuwste ontwikkelingen vanuit de markt. Dit brengt onze producten op een steeds hoger niveau, waarbij de geldende wet- en regelgeving in Europa in acht wordt gehouden.

De Solid-S 500 S is een kwalitatief hoogwaardige garage sectionaaldeur met een lange levensduur en dit tegen een economisch zeer verantwoorde investering. De toegepaste geïsoleerde stalen deurpanelen hebben altijd een dikte van 40 mm over de volle breedte en hoogte en zijn voorzien van een koudebrugonderbreking. 

Daarnaast beschikken de panelen over de vingerklembeveiliging, zowel aan de buitenzijde als binnenzijde (verplicht conform de Europese veiligheidsnormen).
Vingerklempanelen

Standaard wordt de garage sectionaaldeur Solid-S 500 S gebalanceerd met behulp van olie getemperde verzinkte torsieveren. Deze torsieveren heffen het deurbladgewicht in elke openingspositie van de overheaddeur op.

 

 

De vraag naar een verhoogde inbraakwerendheid is toe genomen. Hierop hebben wij ingespeeld en kunnen u onze deuren leveren in de SKG 2 uitvoering


Deurpaneel.
Om aan uw wensen te voldoen is er aan de buitenzijde een ruime keuze uit verschillende oppervlakte structuren mogelijk, welke daarnaast ook nog eens kunnen worden voorzien van diverse horizontaleprofileringen of juist niet. >In de basis werken wij met de Solid-S 500 S garage deurpanelen welke aan de buitenzijde zijn voorzien van een Woodgrain (houtnerf) structuur en voorzien zijn van een horizontale V-groef belijning.

 

Garagedeur RF paneel   Garagedeur RL paneel   Garagedeur VL paneel   Garagedeur MR paneel   Garagedeur RC paneel
RF Paneel   RL Paneel   VL Paneel   MR Paneel   RC Paneel


Eikafwerking:

Garagedeur Gouden luxe Eik paneel Garagedeur Natuurlijk Eik paneel Garagedeur Donker Eik paneel Garagedeur Kriekelaar paneel Garagedeur Notelaar paneel Garagedeur Mahonie paneel
Gouden luxe Eik Natuurlijke Eik Donker Eik Kriekelaar Notelaar Mahonie

 Specifiek willen wij u nog wijzen op onze design panelen, verkrijgbaar in diep matte kleuren. Deze panelen leveren wij in een gladde uitvoering aan de buitenzijde met 1 profileringsril in het midden van het paneel.

Garagedeur Betongrijs paneel RAL 7023 Garagedeur Kwartsgrijs paneel RAL 7039 Garagedeur Antracietgrijs paneel RAL 7016
Ral 7023
Betongrijs
Ral 7039
Kwartsgrijs
Ral 7016
Antracietgrijs


Alle door ons toegepaste deurpanelen zijn aan de binnenzijde voorzien van een stucco structuur en voorzien van een horizontaal V-groef profilering. De kleur aan de binnenzijde is Ral 9010 – zuiver wit. Naast de bovengenoemde mogelijkheden kunnen wij natuurlijk elke gewenste kleur aanbrengen op het door u gekozen paneel.

Beglazing.

De geïsoleerde stalen sectionaldeur Solid-S 500 S is op wens te voorzien van diverse vormen van beglazing. Dit vangt aan met de mogelijkheid tot het plaatsen van kijkvenster in de deurpanelen of tot het plaatsen van een of meerdere Full Vision (volledig beglaasde) panelen in het deur blad. De meest gebruikelijke toepassingen treft u hieronder aan, heeft u andere wensen dan horen wij die graag van u.
 

Kijkvensters kunststof
Garagedeur rechthoekig kijkvenster Rechthoekig kijkvenster
Afmeting 680 x 373 mm (bxh)
Zwart kunststof frame en geïsoleerde kunststof beglazing> 
Garagedeur Ovaal kijkvenster Ovaal kijkvenster
Afmeting 663 x 343 mm (bxh)
Zwart kunststof frame en geïsoleerde kunststof beglazing
 
Kijkvensters RVS 304
Met de ontwikkeling van de design ramen uitgevoerd in roestvast materiaal, die ook nog eens voorzien zijn van helder veiligheidsglas of in gezandstraalde uitvoering, stelt u in de gelegenheid om uw sectionaaldeur nog verder te verfraaien.
Garagedeur Kijkvenster RVS 304
Garagedeur kijkvenster RVS rechthoekig Rechthoekig kijkvenster RVS 304
Afmeting 260 x 260 mm of 310 x 310 mm of 360 x 360 mm
RVS 304 frame, voorzien van enkelwandig gelaagd glas
Helder of gezandstraald glas
Garagedeur kijkvenster RVS rond Rond kijkvensters RVS 304
Afmeting rond 240 mm of rond 330 mm
RVS 304 frame, voorzien van enkelwandig gelaagd glas
Helder of gezandstraald glas

Inserts
Kunststof raam-inserts kunnen de deur die extra “traditionele” look geven. Verschillende vormen, zoals kruis, ruit, zon en boog.
Garagedeur kijkvenster insert kruis Garagedeur kijkvenster insert zon Garagedeur kijkvenster insert wagenwiel

Full Vision panelen
Om een optimale lichtinval te krijgen in uw pand, kunnen de Solid-S 500 S deuren worden voorzien van volledig beglaasde panelen. U kunt 1 of meerdere Full Vision panelen toepassen in het deurblad.
Zelfs een volledig beglaasde deur behoort tot de mogelijkheden.
Ook hier heeft u een ruime keuze aan beglazingsmogelijkheden, in het overzicht treft u de gebruikelijke vormen aan. Heeft u andere wensen dan horen wij die graag van u.