Dé Top Garagedeur aandrijving van dit moment!

Wij van Soeters Inter-Door staan 100% achter dit professionele product welke zich al jaren aan ons heeft bewezen. Zowel geschikt voor professioneel als particulier gebruik, deze aandrijving laat u nimmer in de steek!

 

Ditec TOP is de nieuwe aandrijvingsgroep met riemaandrijving die nog krachtiger, sneller en geruislozer is, met een elegant en modern design.

Het assortiment TOP omvat 2 krachtige motoren van 600 N en 1000 N die deuren kunnen besturen met een gewicht tot 210 kg en een oppervlak van meer dan 17 m2 met snelheden die tot 17% hoger zijn dan de vorige versie.

 

Ontdek alle voordelen die u niet langer zal kunnen missen

Energiebesparing

De motor van 24 V DC met gelijkstroom minimaliseert het stroomverbruik en de stand-byfunctie beperkt het stroomverlies tot een minimum wanneer de poort niet in gebruik is (ook de lamp wordt automatisch uitgeschakeld).

Geruisloze werking

Ditec TOP is een ultramoderne automatisering met riemaandrijving, gerealiseerd met materialen van uitstekende kwaliteit; de krachtige motor van 24 V DC van 600 N of 1000 N, de soft-start en soft-stop en de kogellagers die op de overbrenging zijn gemonteerd zorgen ervoor dat de aandrijving uiterst geruisloos is.

Gehecht aan veiligheid

Ditec TOP is uitgerust met een tandwielblokkering die ongewenst openen van de deur van buitenaf verhindert. De afstandsbediening Gol 4 met rolling code-signaal kan niet door personen met slechte bedoelingen gekopieerd worden. Wanneer er kinderen en/of dieren aanwezig zijn, vormt DitecTOP de ideale oplossing dankzij de lamp, het automatisch herkennen van obstakels (met omkering van de beweging), de regelbare soft-start/soft-stop-functie, de mogelijkheid om veiligheidscontactlijsten te installeren, het ontgrendelingssysteem voor noodgevallen, zowel van binnen- als buitenuit (optioneel) en veel meer.

Ondersteunde installatie en geprogrammeerd onderhoud

Maakt de installatie nog eenvoudiger en sneller; als er geen bijzondere instellingen vereist zijn, is Ditec TOP in enkele stappen klaar om te werken dankzij de autodidactische functie. Ook in meer complexe gevallen laat het interactieve menu u nooit in de steek. Tijdens de autodidactische fase registreert Ditec TOP automatisch het stroomverbruikprofiel, waardoor de motor zichzelf kan regelen in geval van wrijving en slijtage. De controle-eenheid telt het aantal openings-/sluitingscycli en meldt via de lamp wanneer de onderhoudslimiet bereikt wordt die geprogrammeerd is tijdens de configuratie.

Bijkomende voordelen

Ditec TOP is de voordeligste keuze, bedacht voor professionele installaties en in overeenstemming met alle van kracht zijnde normen.