ROLLUIKEN

Rolluiken vergroten uw veiligheid omdat ze ongewenste bezoekers op afdoende wijze afschrikken.

Met rolluiken als een extra isolerende buffer bespaart u in de winter extra op uw energiekosten.

Rolluiken brengen koelte op warme zomerdagen.

Met een rolluik voor het slaapkamerraam slaapt u gegarandeerd beter en langer en denk ook aan het middagdutje van uw baby of peuter, die veel minder gestoord wordt door straat- en ander lawaai dankzij de rolluiken.      

Rolluiken zijn ook prima inzetbaar als garagedeur, hiervoor hebben wij speciale lamellen, deze zijn hoger en dikker als het standaard "raam"rolluik.

Rolluiken zijn de beste zonwering.

De rolluiken van Soeters Inter-Door zijn altijd voorzien van aluminium, dubbelwandige lamellen met hardschuim isolatie. De rolluiken zijn hierdoor extra stabiel en bieden uitstekende isolatie, zowel voor warmte als koude, maar ook tegen hinderlijke geluiden. Onze rolluiken zijn van het kwaliteitsmerk Heroal!

Het Heroal LITE BBSt rolluik is ideaal wanneer een extra kleine bovenbak gewenst is. De kwaliteit is verder exact gelijk aan de standaard Heroal rolluiken! De LITE BBS kan uitstekent toegepast worden op bijvoorbeel dakkapellen, serres, kortom waar u geen ruimte heeft voor de bovenbak kan de LITE BBS wel !

Standaard wordt de electrische bediening van uw rolluik uitgevoerd door middel van een draaischakelaar. U heeft echter ook de mogelijkheid te kiezen voor draadloze bediening met behulp van een bij te bestellen zender. Hiermee voorkomt u extra bekabeling naar de schakelaar en kunt u desgewenst meerdere producten met dezelfde zender bedienen.

   

 

 

 

 

Haal meer uit uw elektrische rolluiken met Somfy!

Rolluiken_elektrisch_campagne


Veiligheid waar iedereen van droomt...

Met een door Somfy geautomatiseerd rolluik heeft u geen zorgen meer als u van huis bent. Deze kan namelijk automatisch worden geopend of gesloten zodat het lijkt alsof u thuis bent. En dreigt er gevaar, dan zorgen de anti-optilveren in combinatie met de juiste rolluiken voor extra inbraakvertraging. Dát is veiligheid waar iedereen van droomt!

 

TaHoma_box_interface
Overal en altijd uw rolluiken onder controle!
Als u kiest voor automatische rolluiken en deze verbind met de optionele Somfy TaHoma® box, dan staan uw rolluiken voortaan continu in contact met uw smartphone, tablet of PC. Dat wil zeggen dat u altijd en overal kunt zien op welke stand uw rolluiken staan.En deze ook kan bedienen. Zelfs op grote afstand in het buitenland!.

 


De nachtmerrie van inbrekers:
Aanwezigheidssimulatie

Ook als u niet thuis bent, blijft het rolluik automatisch functioneren met een draadloze tijdklok. Daarmee kunt u uw rolluiken op variabele momenten automatisch laten bewegen. De klok houdt zelfs rekening met week- en weekenddagen. Hierdoor creëert u de perfecte aanwezigheidssimulatie..

 

 

inbreker

winter rolluiken

Bestand tegen de strengste winters

Bij het gebruik van Ilmo en Oximo motoren zijn uw rolluiken beschermd tegen mechanische schade door vastvriezen. Deze motoren zijn ook uitgerust met obstakeldetectie die ervoor zorgen dat bij de minste afwijking het rolluik automatisch stopt.

 

 

Op alles voorbereid door lichtsensor en
zonmanagement

De zon kan schade veroorzaken aan uw bezittingen. Rust daarom uw rolluik uit met een lichtsensor. Door middel van zonmanagement passen uw rolluiken zich automatisch aan het seizoen aan. Bij meting van veel zonlicht gaat het rolluik omlaag en pas weer omhoog als de zon weg is.

Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken rolluiken. Vraag uw dealer!

Sunis sensor RTS

 Alle voordelen van Somfy geautomatiseerde rolluiken op een rij!

 

Somfy usp