Wij leveren, repareren en onderhouden alle merken vlaggenmasten.

Onderhoud en service

Vlaggenmasten en vlaggen onderhoudsservice


Uw vlaggen en vlaggenmast(en) onderhouden is een bezigheid die u kunt uitbesteden.

Een vlaggen onderhoudscontract verzekert u ervan dat uw vlaggen altijd dynamisch en verzorgd in beeld zijn en uw vlaggenpresentatie optimaal blijft.
 

Het repareren van vlaggen en het schoonmaken en onderhouden van vlaggenmasten past in het service pakket dat Soeters Inter-Door  u te bieden heeft.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Uw vlaggenmast gebroken of beschadigd, laat deze dan snel herstellen, Soeters Inter-Door levert nieuwe vlaggenmasten binnen 5 werkdagen.

Kabel of Koord gebroken? binnen 24 uur herstellen wij uw mast. Reclame vlaggen zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf. Soeters Inter-Door levert ook nieuwe vlaggenmasten.

Of het nu gaat om een mast van 2 meter of van 20 meter, Soeters Inter-Door kan het leveren en monteren.

 

Vlaggenmasten service

Deskundige, snelle en betaalbare vlaggenmasten plaatsings service  


Een vlaggenmast kopen is op zichzelf niet zo ingewikkeld. Met een deskundig advies van Soeters Inter-Door neemt u de eerste stap om uw vlaggen op een professionele manier in beeld te brengen.  

De keuze van de vlaggenmast bepaalt u zelf,  vervolgens kunnen wij u een voorstel doen om uw masten te plaatsen. Dit is afhankelijk van de grondsoort en de omgeving waar u de vlaggenmast(en) geplaatst wilt hebben.

De fundering van de vlaggenmast is afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Is de vlaggenmast voor kortstondig gebruik dan kunt u volstaan met een grondkoker overschuifkoker of grondbuis. Is de plaatsing permanent zorg dan voor een degelijke fundering.

Vlaggenmasten kunnen eveneens aan de muren worden bevestigd door middel van speciale muurbeugels, informeer naar de mogelijkheden en type muur beugels. Komt de vlaggenmast te staan op een plaats waar veel mensen langslopen (ook 's nachts) dan is de plaatsing van een vlaggenmast die voorzien is van een anti diefstal systeem aan te bevelen. Voorkom dat uw vlag door vandalisme wordt gestolen of beschadigd. Vlaggenmasten voor permanent gebruik worden doorgaans in een betonnen sokkel gestort, hierbij wordt een kantelvoet constructie aanbevolen zo dat u altijd de vlaggenmast kunt na stellen.