Knikarmschermen worden vaak gebruikt bij terrassen of andere plekken waar men vaak onder de zonwering doorloopt. Het scherm creëert schaduw op het terras en weert de zon uit de woning, maar kan ook inkijk op de woning voorkomen. Het scherm en de armen bevinden zich wanneer het scherm gesloten is in een zogenaamde cassette. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen "open" en "gesloten" systemen.

Bij het tweede type is het scherm geheel verborgen in de kast. Bij uitvouwen knikken de armen uit de kast naar voren en trekken zo het scherm mee. Omdat deze constructie windgevoeliger is dan andere schermen worden er bij brede uitvoeringen schermen extra armen gemonteerd. Bij deze schermen is het ook mogelijk om er licht en of verwarming onder te leveren.

Soeters Inter-Door is gespecialiseerd in het plaatsen van knikarmschermen op Stacaravans en Chalets,

Hiervoor maken wij gebruik van koker profielen omdat meestal de construktie van de Stacaravan en/of chalet hier niet voor geschikt is.

Door innovatieve oplossingen is Soeters Inter-Door inmiddels goed bekend bij vrijwel elk Recreatie- en Chaletpark.

 

Somfy bedieningen

Maak optimaal gebruik van uw zonnescherm!
Met één druk op de knop van de afstandsbediening gaat uw zonwering automatisch in of uit. De geïntegreerde Somfy motor levert voor u de benodigde kracht. Draadloze bediening én besturing voor elektrische zonwering. Dat kan, met de slimme oplossingen van Somfy.

Buitenzonwering kent zeer verschillende soorten van bediening. Handmatig, soms een combinatie van elektrisch én handmatig en alleen elektrisch