Haal meer uit uw elektrische rolluiken met Somfy!

Rolluiken_elektrisch_campagne


Veiligheid waar iedereen van droomt...

Met een door Somfy geautomatiseerd rolluik heeft u geen zorgen meer als u van huis bent. Deze kan namelijk automatisch worden geopend of gesloten zodat het lijkt alsof u thuis bent. En dreigt er gevaar, dan zorgen de anti-optilveren in combinatie met de juiste rolluiken voor extra inbraakvertraging. Dát is veiligheid waar iedereen van droomt!

 

TaHoma_box_interface
Overal en altijd uw rolluiken onder controle!
Als u kiest voor automatische rolluiken en deze verbind met de optionele Somfy TaHoma® box, dan staan uw rolluiken voortaan continu in contact met uw smartphone, tablet of PC. Dat wil zeggen dat u altijd en overal kunt zien op welke stand uw rolluiken staan.En deze ook kan bedienen. Zelfs op grote afstand in het buitenland!.

 


De nachtmerrie van inbrekers:
Aanwezigheidssimulatie

Ook als u niet thuis bent, blijft het rolluik automatisch functioneren met een draadloze tijdklok. Daarmee kunt u uw rolluiken op variabele momenten automatisch laten bewegen. De klok houdt zelfs rekening met week- en weekenddagen. Hierdoor creëert u de perfecte aanwezigheidssimulatie..

 

 

inbreker

winter rolluiken

Bestand tegen de strengste winters

Bij het gebruik van Ilmo en Oximo motoren zijn uw rolluiken beschermd tegen mechanische schade door vastvriezen. Deze motoren zijn ook uitgerust met obstakeldetectie die ervoor zorgen dat bij de minste afwijking het rolluik automatisch stopt.

 

 

Op alles voorbereid door lichtsensor en
zonmanagement

De zon kan schade veroorzaken aan uw bezittingen. Rust daarom uw rolluik uit met een lichtsensor. Door middel van zonmanagement passen uw rolluiken zich automatisch aan het seizoen aan. Bij meting van veel zonlicht gaat het rolluik omlaag en pas weer omhoog als de zon weg is.

Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken rolluiken. Vraag uw dealer!

Sunis sensor RTS

 Alle voordelen van Somfy geautomatiseerde rolluiken op een rij!

 

Somfy usp

 

 

Maar hoe zit het met Somfy huisautomatisering?


Een belangrijke stap voorwaarts is de ontwikkeling van io-homecontrol®, dat is de radiografische techniek die het mogelijk maakt te ‘communiceren’ met verschillende comfortproducten in uw huis volgens het 2-weg principe: u geeft met een druk op de knop een signaal naar bijv. een zonnescherm. De afstandsbediening laat meteen het resultaat van uw opdracht zien of horen.


Somfy en partners
Samen met verschillende partners zoals Velux, Honeywell, Niko en KFV wordt het assortiment producten wat in huis op afstand bediend kan worden steeds verder uitgebreid. De technologie io-homecontrol® is het gezamelijk protocol wat werkt op dezelfde golffrequentie maar waar elke producent haar eigen productlijn op kan afstemmen.

Bedienen met smartphone of tablet via de Somfy Tahoma box en internet

Maar Somfy gaat nog een stap verder... Het is nu zelfs mogelijk dat u uw hele huis kunt controleren, waar ter wereld u ook bent. Aan het strand of op uw vakantieadres. In uw favoriete restaurant of op de boot. U communiceert simpelweg met uw huis door middel van uw smartphone, tablet of laptop. Wilt u bijvoorbeeld iemand toegang geven tot uw garage maar u bent niet thuis? Vanaf uw smartphone is dit zo in werking gezet. En het aardige is: het vergt slechts de investering van één simpel kastje, de Tahoma®. Die maakt het draadloos communiceren met u en uw comfortabele woning voortaan uiterst eenvoudig via internet.

De toekomst met Home Motion in de basis
En zo wordt uw huis steeds meer het huis van de toekomst. Home Motion by Somfy maakt de digitale communicatie mogelijk tussen u en uw huis. Onafhankelijk van weersomstandigheden, tijd, plaats en van welke producten ook in huis. Het later toevoegen van nieuwe producten en functionaliteiten aan het systeem is bijna kinderspel geworden. Voor u betekent dit vrijheid van bedienen en toch altijd de controle behouden waar u ook bent!

Somfy_on_youtube_pict
 

Home Motion en TaHoma moet je gewoon zelf zien en ervaren...
Op ons Youtube videokanaal kunt u meer informatie, demo's en instructiefilmpjes vinden. Bijvoorbeeld: hoe maak ik een scenario "Slapen" of "Opstaan" of "Vertrek" of "Thuis komen". De mensen van het Somfy Homemotion house in de VillaArena leggen stapsgewijs en helder uit hoe u zelf scenario's kunt aanmaken. Tegelijkertijd ziet u het effect doordat dit is nagebootst in de producten zoals zonneschermen, deuren, dakvensters, verlichting, enz.
Ga naar het Somfy YouTube videokanaal >